Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська весна › Пряна буженина, запечена в духовці
Пряна буженина, запечена в духовці

Пряна буженина, запечена в духовці

Готувати їсти потрібно завжди, навіть якщо немає часу, особливо тим у кого сім'я і де є діти. На допомогу тоді приходить перевірений рецепт і хороший шматок м'яса. Саме такий рецепт ми вам і представляємо сьогодні. Часу на своє приготування пряна буженина займе від сили десять хвилин. Все що від вас буде потрібно це натерти моркву і маринадом обтерти м'ясо - все. Всі інші три години свою справу за вас буде робити духовка. Ви ж спокійно можете займатися своїми справами. Таку буженину можна вживати як самостійну страву, поливши, наприклад, її журавлинним або яким-небудь фруктовим соусом. На другий день, буженину можна вживати як закуску або ж давати дітям у школу на бутерброди.

Кількість порцій 6
Час приготування 240 хв

  1. 1. Філе яловиче — 1 кг.
  2. 2. Часник — 3 шт.
  3. 3. Перець чорний мелений — 0,5 ч. л.
  4. 4. Сіль — 0,5 ст. л.
  5. 5. Морква — 2 шт.
  6. 6. Лавровий лист (порошок) — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Натерти моркву на дрібній тертці, викласти в миску, додати сіль, перець, подрібнений часник і лавровий лист, перемішати до однорідної консистенції.

  2. Вздовж всієї поверхні м'яса зробити проколи ножем, натерти яловичину отриманою морквяною сумішшю, заштовхуючи її в проколи.

  3. Духовку розігріти до 180°C, м'ясо зі спеціями покласти в кулінарний рукав, при цьому залишити невеликий отвір для повітря. Випікати 3-3,5 години. Подавати холодним.