Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо італійська борошно зима › Печиво кантучі з мигдалем
Печиво кантучі з мигдалем

Печиво кантучі з мигдалем

Кантучі - це традиційне італійське сухе печиво, різновид печива біскоті, особливо популярний у Тоскані. "Біскоті" в перекладі з італійської означає "двічі запечене". Печиво дійсно випікають двічі: спочатку у вигляді ковбасок (або батона), а потім ковбаски ріжуть скибочками шириною приблизно 1,5 см і знову випікають. Виходить солодке, хрустке, легке печиво, можна сказати: печиво-сухарики. Його можна зберігати до 3-х місяців. Але повірте: кантучі зникнуть у Вас дуже швидко. За бажанням замість мигдалю можна використовувати інші горіхи, а також сухофрукти. Кантучі подають до кави, чаю або солодкого вина.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 280 г.
  2. 2. Цукор — 130 г.
  3. 3. Розпушувач — 1 ч. л.
  4. 4. Сіль — 5 г.
  5. 5. Цукор ванільний — 1 г.
  6. 6. Яйце куряче — 4 шт.
  7. 7. Мигдаль — 75 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Борошно, цукор, розпушувач і сіль змішати в мисці, зробити ямку в центрі маси. Три яйця збити з ванільним цукром, влити яєчну суміш у ямку. Всі інгредієнти перемішати, до однорідної маси.

  2. Додати в загальну масу мигдаль, повторно перемішати. Масу розділити на чотири частини, кожну скачати в ковбаску.

  3. Деко застелити пергаментним папером, змастити маслом, зверху викласти ковбаски з тіста, змастити зверху збитим яйцем. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 175°C протягом 15-20 хвилин.

  4. Витягнути ковбаски з духовки, нарізати на часточки завтовшки 1,5 см. Повернути в духовку деко, випікати протягом 20 хвилин.