Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська овочі › Суп з горошку з м’ятою
Суп з горошку з м’ятою

Суп з горошку з м’ятою

Яскравість та неповторний аромат – головні компоненти такого зеленого супчику. Звичайно, легкість та користь його складових не викликають ніякого сумніву. Тому, якщо ви хочете вдовольнити свої смакові потреби, а також набратися позитивної енергії свіжесеньких овочів – ця неповторна страва саме для таких гурманів як ви! Такий спалах зелених кольорів в нашому шедеврі не випадковий, адже наповнений білками та жирами зелений товариш в поєднані з апетитною, релаксуючою м’ятою – приємно порадує ваші шлунки та дбайливо догляне за ними. Тому, не дивуйтесь приємному відчуттю, яке ви отримаєте після першої ложечки цієї страви та загальному покращену зовнішнього вигляду. Таке оригінальне та колоритне поєднання не залишить вас голодним та покращить вам настрій на цілий день.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Цибуля — 1 шт.
  2. 2. Лайм — 1 шт.
  3. 3. Горошок зелений свіжий — 600 г
  4. 4. М’ята — 50 г
  5. 5. Масло вершкове — 25 г
  6. 6. Вершки жирні — 100 мл
  7. 7. Бульйон курячий — 300 мл
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю очистити, нарізати дуже дрібними кубиками.

  2. Цедру і м'яту подрібнити.

  3. Масло розтопити в каструлі з товстим дном, покласти цибулю. Обсмажувати її на середньому вогні при постійному помішуванні, не допускаючи зміни кольору, до м'якості, 3 хв.

  4. Додати горошок і гарячий бульйон. Дати закипіти і готувати 3 хв.

  5. Зняти з вогню, дати охолонути 5-6 хв., Перелити в блендер і подрібнити до стану пюре.

  6. Перелити суп назад в каструлю, додати половину вершків, половину м'яти, сіль і подрібнену цедру лайма. Поставити на слабкий вогонь і, постійно розмішуючи, довести до кипіння; зняти з вогню. Дати настоятися під кришкою 10 хв.

  7. Подати, додавши в кожну тарілку по ложці вершків і посипавши рештою м'яти. Цей суп можна подавати і холодним, і гарячим.