Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо близькосхідна весна › Гострий цибульний соус
Гострий цибульний соус

Гострий цибульний соус

Як відомо, в багато які страви цибулю додають для приємного аромату. Хоча вона і не надто насичена і концентрована, але це навіть на краще. Адже такий аромат не в'їдається, проте все таки викликає бажання спробувати страву. Думаємо, в соусі цибуля теж відіграє дуже важливу роль. Крім аромату вона надає ще й гарний смак. Як відомо, м'ясо дуже любить цибулю, тому такий соус можна подавати і до м'яса, і до гарніру теж. Тому що томат-пюре - це досить універсальний томат, який буде до речі скрізь. Ну а цибуля тільки чудово доповнить весь соус. Тільки не захоплюйтеся - адже він досить гострий, але якщо в міру - то дуже смачний.

Кількість порцій 6
Час приготування 20 хв

  1. 1. Борошно — 1 ст. л.
  2. 2. Вершкове масло — 2 ст. л.
  3. 3. Цибуля — 2 шт.
  4. 4. Томат-пюре — 2 ст. л.
  5. 5. Сiль — за смаком
  6. 6. Перець — за смаком
  7. 7. Зелень кропу — 20 г.
  8. 8. Вода — 400 мл.
  9. 9. Оцет — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Муку підсмажити на маслі і розвести водою.

  2. Цибулю почистити, нарізати маленькими шматочками і протушкувати. Додати томат-пюре, сіль, перець і оцет.

  3. Додати посічену зелень і з'єднати з соусом. Проварити 5 хвилин.