![Норвезький мигдальний тoрт із кардамоном](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.8958a8ad80d886d241ff0062bf573657.350x350.jpeg)
Норвезький мигдальний тoрт із кардамоном
- 1. Борошно пшеничне — 1,5 ст.
- 2. Розпушувач — 1 ч. л.
- 3. Кардамон мелений — 1,5 ч. л.
- 4. Сіль — 0,25 ч. л.
- 5. Масло вершкове — 125 г.
- 6. Цукор — 0,5 ст.
- 7. Вершки — 2 ст. л.
- 8. Мигдаль — 2 ст.
- 9. Пудра цукрова — 1 ст.
- 10. Горіх мускатний мелений — 0,25 ч. л.
- 11. Яйце куряче — 3 шт.
- 12. Екстракт ванільний — 0,5 ч. л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У мисці змішати борошно, розпушувач, 0,5 ч. л. кардамону і сіль. Перемішати.
В окрему ємність додати вершкове масло кімнатної температури, всипати цукор, збити міксером протягом 3 хвилин. Додати 1 жовток і вершки. Зменшити швидкість міксера, додати борошняну суміш.
З тіста зробити кулю. Відокремити четверту частину, решту розділити на 3 кулі. Розім'яти кулі в пласти, загорнути в плівку, покласти в холодильник на 2 години.
Змастити форму для випічки маслом, великий пласт тіста розділити щипками на шматки і розподілити по дну форми. За допомогою пласкої чаші розплющити шматочки, вручну зробити основу по всій формі і бокам.
Маленький пласт розкачати качалкою в лист. За допомогою формочок вирізати фігури і викласти на дошку, застелену папером. Накрити плівкою, і разом з основою для торта поставити в холодильник на 1 годину.
Духовку розігріти до 180°С. У комбайн висипати мигдаль, цукрову пудру, залишки кардамону, мускатний горіх, подрібнити в дрібну пудру. Перекласти у велику миску.
Міксером збити білки і ванілін. Поступово вмішати їх в мигдалеву пудру. Жовтки збити виделкою з 2 ст. л. води. Викласти мигдалеву начинку у форму з основою і розподілити по поверхні, змастити жовтком. Випікати 30-35 хвилин, до рум'янцю тіста. Охолодити готовий торт. При подачі додати збиті вершки.