Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська на кожен день вечеря › Молода картопля в беконі
Молода картопля в беконі

Молода картопля в беконі

Ніжна молода картопля в хрусткому «одягу» з бекону відразу стає набагато смачніше, ситніше і апетитніше – тепер вона не просто гарнір, а повноцінна друга страва, яка з легкістю замінить м'ясо або рибу. Картоплю можна подати також у якості оригінальної закуски до святкового застілля. Обсмажуючи в олії, бекон починає рясно виділяти сік і аромат, який і вбирає картопля, тим самим набуваючи нові смакові нотки. До речі, якщо Ви любите аромат розмарину або інших ароматних трав, спробуйте зробити в картоплі невеликі надрізи і вставити туди по одній гілочці цієї пряності – страва придбає новий смаковий відтінок. І готувати цю просту закуску зовсім не складно. Приємного Вам апетиту.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Дрібна молода картопля — 8 шт.
  2. 2. Бекон — 8 скибок
  3. 3. Рослинна олія — 3 ст.л.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Чорний перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю добре вимийте і почистіть щіткою, при цьому зберігаючи шкірку. Опустіть в киплячу підсолену воду і відваріть в мундирі до готовності.

  2. Після цього злийте воду, картоплю обсушіть і дайте трохи остигнути.

  3. Загорніть кожну картоплину в скибку бекону, закріпіть зубочисткою

  4. Обсмажте картоплю в беконі на сковороді до появи хрусткої скоринки. Посоліть, поперчіть і відразу ж подавайте.