Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо соус вечеря осінь › Мигдальна заправка
Мигдальна заправка

Мигдальна заправка

Цю страву можна назвати і заправкою, і соусом, і закускою. Її дійсно можна використовувати по-різному: заправляти інші страви, намазувати на хліб, додавати за смаком до різних страв як соус. І при цьому мигдальна заправка готується легко і швидко і є пісною стравою. Треба відзначити, що мигдаль в порівнянні з іншими видами горіхів має самі корисні властивості для здоров'я. Корисні властивості саме у солодких сортів мигдалю. Маючи, без перебільшення, унікальний цілющий склад, цей чудовий продукт здійснює позитивний вплив при багатьох захворюваннях, будучи при цьому і надійним профілактичним засобом.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Вода — 150 мл.
  2. 2. Сік лимонний — 30 мл.
  3. 3. Мигдаль — 150 г.
  4. 4. Часник — 1 шт.
  5. 5. Петрушка сушена — 2 ч. л.
  6. 6. Кріп сушений — 0,5 ч. л.
  7. 7. Сіль морська — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Мигдаль необхідно замочити на ніч у воді. Після чого, покласти в чашу блендера, влити воду і лимонний сік, перемішати і подрібнити до однорідної маси.

  2. Додати в чашу блендера до суміші мигдалю подрібнені петрушку, кріп і за смаком морську сіль.

  3. Збити блендером загальну суміш. Після, перекласти в ємність, зверху накрити кришкою, остудити.