Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо легкий європейська › Диня з полуницею
Диня з полуницею

Диня з полуницею

Цей рецепт буде достатньо актуальним у теплу пору року, коли підходить сезон полуниці і динь. Такий десерт можна з легкістю робити навіть зранку, тому що він не займе багато часу, але його смак точно сподобається вам і вашим рідним. Напевно всі хочуть подовше полежати в ліжку, а цей десерт забере у вас так мало часу, що ви можете собі дозволити цю слабкість. До того ж, в десерті дуже багато вітамінів, які містять в собі диня і полуниця. Коли будете подавати десерт, не забудьте додати м'яту для аромату і морозива для ще більш приємного смаку. Відмінний десерт припаде до смаку всім, хто його спробує і подарує незабутні хвилини насолоди.

Кількість порцій 2
Час приготування 15 хв

  1. 1. Червоне вино (для безалкогольного варіанту – сік або вода) — 150 мл.
  2. 2. Цукор — 100 г.
  3. 3. Полуниця — 125 г.
  4. 4. Диня — 0,6 кг.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У невеликій каструльці змішати вино і цукор. Варити на слабкому вогні до тих пір, поки рідини не стане в два рази менше. Дати охолонути.

  2. Порізати полуницю на половинки і обережно додати в сироп.

  3. Диню очистити і тонко нарізати, укласти шматочки в тарілку. Полити зверху сиропом з полуницею.

  4. Можна подавати з м'ятою або морозивом.