Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо французька весна › М'ясо по-французьки
М'ясо по-французьки

М'ясо по-французьки

Як і все французьке, ця страва дуже вишукана і ніжна. Хоча на перший погляд здається, що вона досить проста, насправді страва має гарний вигляд для подачі, тому вона може стати прикрасою для будь-якого, навіть святкового столу. Вся справа в тому, як ви налаштовані і з яким настроєм приступаєте до приготування страви. Для більшої соковитості можна поверх цибулі покласти помідори, тоді м'ясо буде менш сухим. Хоча, ті ж овочі можна нарізати до м'яса окремо - дивлячись, як вам більше подобається. Рецепт м'яса по-французьки - це помічник вам, коли немає ідей для приготування смачненького до сімейної вечері.

Кількість порцій 1
Час приготування 45 хв

  1. 1. Свинина — 400 г.
  2. 2. Цибуля — 2 щт.
  3. 3. Сир — 200 г.
  4. 4. Майонез — 400 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо вимити, обсушити та нарізати поперек волокон товщиною, близько 1 сантиметра. Кожен пласт поперчити, посолити та добре відбити. Натерти сир на тертці. Цибулю порізати кільцями.

  2. На змащене деко маслом, викласти м'ясо, а на нього зверху цибулю.

  3. Полити м'ясо майонезом та посипати тертим сиром.

  4. Запікати в духовці протягом 25 хвилин при 180ᵒC. Готовому м'ясу дати настоятись 10-15 хвилин. Подавати гарячим.