Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо легкий манна крупа літо › Манні фрикадельки для супу або десерту
Манні фрикадельки для супу або десерту

Манні фрикадельки для супу або десерту

Якщо ви хочете швидко приготувати смачний і оригінальний суп, який буде не занадто жирним, але при цьому досить ситним, то вам слід приготувати суп з манними фрикадельками. Варити манні фрикадельки потрібно в киплячій, злегка підсоленій воді, а краще в бульйоні, не більше 4-5 хвилин. Фрикадельки, відварені у звичайній воді без солі, можуть стати основою для солодкого десерту. Додавання в манну кашу пармезану надає аромат і незабутній смак фрикаделькам. Ніжний суп з манними фрикадельками сподобається навіть самій вибагливій дитині. Смачно, корисно і швидко - все, що потрібно для чудового обіду.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Вода — 4,5 ст. л.
  2. 2. Крупа манна — 3,5 ст. л.
  3. 3. Масло вершкове — 1,5 ч. л.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Сир пармезан — 1,5 ст. л.
  6. 6. Яйце куряче — 0,5 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Покласти вершкове масло в невелику каструлю, поставити її на середній вогонь, розтопити масло. Влити в каструлю воду і додати сіль. Висипати манку, ретельно перемішати. Постійно помішуючи, готувати, поки манка не буде прилипати до стінок каструлі.

  2. Додати в кашу попередньо збите яйце і натерти в каструлю пармезан.

  3. За допомогою ложки сформувати кульки з манної маси. Відварити фрикадельки в підсоленій киплячій воді, протягом 4-5 хвилин, у разі якщо фрикадельки для супу, якщо ж для десерту, тоді солити воду не потрібно, і при приготуванні тіста для фрикадельок сіль замінити на рівну кількість цукру.