![Котлети де-воляй](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.28a7ba6df44b0e6a8e6264c77d2b2d92.350x350.jpeg)
Котлети де-воляй
- 1. Грудинка куряча — 1 шт.
- 2. Масло вершкове — 50 г.
- 3. Зелень — 30 г.
- 4. Білий хліб — 70 г.
- 5. Перець білий мелений — за смаком
- 6. Сік лимонний — 0,3 ч. л.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Яйце куряче — 1 шт.
- 9. Вода — 1 ст. л.
- 10. Борошно пшеничне — 50 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування зеленого масла, посікти дрібно зелень, змішати з маслом, додати лимонний сік, сіль і білий перець, ретельно перемішати, закатати суміш у харчову плівку, прибрати в холодильник.
Заморозити білий хліб (бажано трохи черствий).
Грудинку без шкіри розділити на два філе, одне побільше, інше поменьше. Обернути обидва філе в плівку, розкачати качалкою. Дістати з холодильника зелене масло, загорнути масляну ковбаску в мале філе, після мале філе загорнути у велике.
Яйця збити виделкою з 1 ст. л. води. Куряче філе обваляти в борошні, після занурити в яйце, потім обваляти в хлібній крихті, яке заздалегідь було охолоджене. Прибрати філе в морозилку на 10 хвилин. Повторити процедуру з борошном, яйцем і крихтою.
Обсмажити котлету у фритюрі при температурі 200°С протягом 6 хвилин. Після, при такій же температурі, в духовці довести до готовності, протягом 4 хвилин.