Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита європейська м'ясо › Корейка по-німецьки
Корейка по-німецьки

Корейка по-німецьки

Корейка по-німецьки - страва традиційної німецької кухні. Даний рецепт дуже простий і легкий. У результаті виходить апетитний шматок запеченого м'яса з чудовим ароматом і прекрасним смаком. Соус, що залишився після приготування страви, можна процідити і полити їм вже готове м'ясо. У гарячому вигляді це блюдо зазвичай подається на друге з гарніром. На гарнір може підійти рис, салат, картопляне пюре, або локшина. У холодному ж вигляді корейку можна порізати на тонкі шматочки і використовувати для бутербродів або ж просто подати на стіл в якості м'ясної нарізки. Чудово поєднується з корейкою салат з огірків і зелений салат.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Корейка свиняча — 520 г.
  2. 2. Жир свинячий — 30 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 30 г.
  4. 4. Борошно пшеничне — 20 г.
  5. 5. Сметана — 80 мл.
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Молоко — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо натерти сіллю і перцем, обсмажити на сковороді в жирі, ретельно з усіх боків.

  2. Витягнути зі сковороди м'ясо, перекласти на тарілку, обсмажити на сковороді нарізану кільцями цибулю, додати попередньо обсмажене борошно, влити сметану і молоко, ретельно проварити.

  3. Повернути на сковороду до соусу корейку, прибрати сковороду в духовку, випікати до повної готовності м'яса.