Гуляш у кубинському стилі
- 1. Олія оливкова — 2 ст. л.
- 2. Грудинка куряча — 450 г.
- 3. Сосиски — 4 шт.
- 4. Цибуля-шалот — 225 г.
- 5. Стебло селери — 4 шт.
- 6. Перець червоний свіжий — 2 шт.
- 7. Часник — 1 шт.
- 8. Борошно пшеничне — 2 ст. л.
- 9. Чебрець — за смаком
- 10. Кумин мелений — 0,5 ч. л.
- 11. Кориця мелена — 0,5 ч. л.
- 12. Томатна паста — 2 ст. л.
- 13. Бульйон курячий — 450 мл.
- 14. Картопля — 6 шт.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розігріти сковороду із олією, викласти нарізану курку та цілі сосиски. Обсмажувати на маленькому вогні 8 хвилин. Дістати сосиски зі сковороди, нарізати шматочками. Перекласти сосиски і курку в каструлю, залишити.
Викласти в сковороду нарізані цибулю, селеру, перець, обсмажувати на олії 5 хвилин, помішуючи. Додати овочеву суміш зі сковороди в каструлю до курки і сосисок, присипати борошном, перемішати. Додати чебрець, кумин і корицю, перемішати.
Духовку розігріти до 200ºС. Проколоти картоплю в декількох місцях ножем, натерти олією, викласти на деко, посолити. Випікати 1-1,5 години до золотистого кольору. Дістати картоплю і розрізати кожну на чотири частини.
Змішати томатну пасту з курячим бульйоном, влити в каструлю з м'ясом. Поставити на середній вогонь, довести до кипіння, постійно помішуючи. Зменшити вогонь, накрити кришкою. Тушкувати 20 хвилин до м'якості овочів.
При подачі на тарілки викласти картоплю, зверху м'ясну суміш з каструлі.