Зелена шакшука
Где никогда не закрывают границы? На наших кухнях! И сегодняшний рецепт израильской шакшуки на новый манер — яркий тому пример. Один кусь — и вы будто бы на шумных улицах Тель-Авива. Поэтому скорее изучайте новый рецепт, покупайте нужные ингредиенты в METRO и готовьте.
- 1. Яйця курячі METRO Chef вищої категорії С0 — 6
- 2. Зелена цибуля — 2
- 3. Бебі шпинат METRO Chef — 500г
- 4. Оливкова олія METRO Chef Extra Virgin — 2 ст. л.
- 5. Сир «Фета METRO Chef оригінальна 30 %» — 250г
- 6. Сіль «METRO Chef харчова морська, помел № 0» — за смаком
- 7. Перець чорний мелений METRO Chef — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Нарізаємо цибулю. Нагріваємо на середньому вогні велику глибоку сковороду. Наливаємо в неї оливкову олію. Додаємо цибулю та пасеруємо 2–3 хвилини.
Додаємо шпинат. Солимо, перчимо. Перемішуємо, поки шпинат не почне м'якшати.
Розбиваємо яйця та акуратно виливаємо їх на сковороду. Накриваємо кришкою та тримаємо на вогні від двох до п'яти хвилин, залежно від бажаного ступеня готовності. А потім посипаємо попередньо нарізаною фетою та відразу подаємо на стіл. Смачного!