Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська десерти вегетаріанські страви › Сирно-рисова запіканка з вишнею
Сирно-рисова запіканка з вишнею

Сирно-рисова запіканка з вишнею

Нагодувати дитину кисломолочним сиром – справа непроста, часом навіть нездійсненна. На жаль, діти не розуміють, від якого цінного, багатого на вітаміни і мікроелементи молочного продукту вони відмовляються. Пропонуємо Вам невелику хитрість: представити «противний» і докучливий кисломолочний сир у вигляді смачної, корисної і оригінальної страви, від якого не відмовиться жоден малюк. Сирно-рисова запіканка з вишнею проста в приготуванні і прекрасна як у теплому, так і охолодженому вигляді. Якщо Ви все ще не уявляєте, як можуть поєднуватися рис і кисломолочний сир – просто приготуйте цю чудову запіканочку і самі все зрозумієте. Яскраві вишневі ягідки надають особливий присмак ласощам і роблять їх соковитими і дуже красивими.

Кількість порцій 4
Час приготування 90 хв

  1. 1. Кисломолочний сир — 300 г
  2. 2. Рис — 100 г
  3. 3. Вишні — 200 г
  4. 4. Яйця — 3 шт.
  5. 5. Цукор — 100 г
  6. 6. Шоколад — 50 г
  7. 7. Кокосова стружка — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рис відварити до готовності.

  2. Яйця збити з цукром до білого кольору. Додати сир, збити в однорідний крем. Змішати з рисом.

  3. У змащену маслом форму викласти шар сирної маси, потім вишню і втиснути її злегка. Так заповнити всю форму.

  4. Запікати при 180 градусах близько 1 години. Гарячу запіканку посипати рубаним шоколадом, щоб він розплавився і кокосовою стружкою.