Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо другі страви літо › Біфштекс в кунжутних зернах
Біфштекс в кунжутних зернах

Біфштекс в кунжутних зернах

Цей вишуканий рецепт приготування біфштекса в кунжутних зернах пропонуємо ми на сторінках нашого сайту. Він відмінно підійде для вечері. Взагалі поєднання яловичини і кунжутних зерен дуже популярно нині. Не тільки, тому що це дуже модно чи так подають в ресторанах. Зовсім ні. Справа в тому, що в даному рецепті поєднання продуктів, саме яловичини і кунжутних зерен, є ключовим. Так як в кунжуті є деякі мікроелементи, що дозволяють білкам і залізу, котрі містяться в яловичині засвоюватися в організмі краще і швидше. А ще кунжутні зерна виконують роль оболонки. Таким чином, обвалявши шматки м'яса в кунжуті ви не даєте можливості соку яловичини витікати. І м'ясо виходить дуже соковите.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Яловичина (вирізка) — 500 г
  2. 2. Яйця — 2 шт.
  3. 3. Кунжут — 0,5 склянки
  4. 4. Борошно — 0,5 склянки
  5. 5. Рослинна олія — 0,5 л
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Червоний гострий перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Наріжте м'ясо скибочками завтовшки 0,5 см, посоліть, злегка поперчіть.

  2. Яйця збийте.

  3. Скибочки м'яса рівномірно обваляйте в борошні, потім умочіть у збиті яйця, після чого обваляйте в кунжуті.

  4. У сковороді розігрійте олію до помірної температури і викладіть м'ясо. Просмажте скибочки 2 хвилини, після чого переверніть і смажте з іншого боку ще близько хвилини до утворення золотистої скоринки.