Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо середній європейська › Яловичина з сиром
Яловичина з сиром

Яловичина з сиром

Приготування мяса – це ціле мистецтво, а коли головним компонентом є яловичина, то це взагалі верх кулінарних шедеврів. Така страва стане прикрасою будь-якого святкового столу. Яловичина, як основний компонент страви, містить добре засвоюванні білки, що прекрасно розчиняються організмом, тому це м'ясо повинне бути присутнє в раціоні кожної людини. Крім того, яловичина містить багато макро та мікроелементів, вони необхідні людині, бо зміцнюють її здоров'я. Вдалим доповненням до цього корисного продукту є не менш смачний запашний сирок та мариновані перчики в курячому бульйоні. Духмяні спеції наповнять ароматом нашу страву і ви зможете отримати максимум користі та поживної цінності від справжнього кулінарного шедевру.

Кількість порцій 4
Час приготування 180 хв

  1. 1. Рослинна олія — 2 ст. л.
  2. 2. Яловичина — 1,3 кг.
  3. 3. Маринований перець — 1 банка
  4. 4. Яловичий бульйон — 4 чашки
  5. 5. Часник — 5 зубчиків
  6. 6. Кмин — 1 ст. л.
  7. 7. Червоний перець — 2 ч. л.
  8. 8. Ріпчаста цибуля — 1 шт.
  9. 9. Болгарський перець — 1 шт.
  10. 10. Перець чілі — 3 шт.
  11. 11. Кукурудзяне борошно — 4 чашки
  12. 12. Курячий бульйон — 6 чашек
  13. 13. Вода — 3 стакани
  14. 14. Сир тертий — 2 стакана
  15. 15. Крупа пшенична — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для того, щоб приготувати м'ясо, розігріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на сильному вогні. Додати м'ясо і тушкувати до золотистої скоринки протягом 1 хвилини, потім додати перець, м'ясний бульйон, часник, кмин і мелений червоний перець. Перемішати, потім довести до кипіння.

  2. Зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і тушкувати протягом 2,5 -3 годин, або поки м'ясо не стане пухким. При необхідності можна додавати м'ясний бульйон.

  3. Тепер приготувати кашу. Для цього розігріти 1 столову ложку олії і додати нарізану кубиками цибулю, болгарський перець, перець чилі і смажити протягом п'яти хвилин або близько того. Закинути туди крупу, потім залити курячим (або яловичим) бульйоном і водою.

  4. Перемішати, потім довести до кипіння. Тепер зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і варити протягом 1 години, періодично помішуючи. Зняти з вогню і перемішати з тертим сиром.

  5. Подавати кашу з яловичиною зверху. Для краси яловичину з сиром можна посипати зеленою цибулею або петрушкою.