Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо м'ясо осінь › Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем
Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем

Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем

Одним із самих популярних видів м'яса серед слов'янських народів є яловичина. Вона вважається важливим постачальником білка і амінокислот. Ні для кого не секрет, що користь яловичини в її високій поживній цінності. Цей продукт добре поєднується з багатьма іншими продуктами, тому кожен раз яловичину можна готувати по-новому, знаходячи креативні варіанти. Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем, - якраз такий варіант. М'ясо за цим рецептом виходить ароматним, ніжним і соковитим. Замість свіжого ананаса можна цілком взяти приблизно 300 г. консервованих ананасів. На гарнір до яловичини, смаженої з ананасом і болгарським перцем, підійде рис.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Філе яловичини — 500 г.
  2. 2. Ананас — 1 кг.
  3. 3. Болгарський перець — 200 г.
  4. 4. Ріпчаста цибуля — 150 г.
  5. 5. Соняшникова олія — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Ананас із зрізаною шкіркою розрізати навпіл, відокремити і викинути жорстку серединку, а м'якоть порізати кубиками.

  2. М'ясо нарізати невеликими шматочками, цибулю - півкільцями, перець - соломкою.

  3. На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю, додати до неї яловичину, посолити, поперчити і смажити 25 хвилин, накривши сковороду кришкою.

  4. Додати до м'яса перець, смажити 10 хвилин, а потім - ананаси і смажити ще 5-10 хвилин.