Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна російська борошно › Сосиски в тісті
Сосиски в тісті

Сосиски в тісті

Якщо сьогодні вам хочеться чогось не зовсім звичайного і ви хочете вразити близьких, то приготуйте сосиски в тісті. Це насправді і не зовсім незвичайна їжа, але скажемо так, що й не повсякденна, бо чомусь про цю страву не часто згадують, хоча існує вона давно і готуються сосиски в тісті легко і просто. Тут не потрібні якісь особливі прийоми. А між іншим сосиски в тісті - це закуска, яка користується попитом у багатьох країнах світу. Основна частина часу в приготуванні сосисок в тісті використовується для того, щоб дріжджове тісто підійшло. А через 20 хвилин ви зможете дістати з духовки смачнючу хрустку закуску з соковитими сосисками. Її потрібно подавати відразу гарячою, краще з декількома соусами.

Кількість порцій 8
Час приготування 150 хв

  1. 1. Вода — 450 мл.
  2. 2. Олія соняшникова рафінована — 40 мл.
  3. 3. Цукор — 4 ст. л.
  4. 4. Сосиски — 500 г.
  5. 5. Дріжджі сухі — 10 г.
  6. 6. Борошно пшеничне — 4 ст.
  7. 7. Сіль — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розвести в мисці дріжджі з 200 мл. води і 1 ч. л. цукру. Коли дріжджі підійдуть, додати в миску 250 мл. води, цукор, сіль, борошно. Замісити тісто. В кінці додати соняшникову олію.

  2. Покласти тісто в каструлю, дати підійти. Коли тісто збільшиться в об'ємі, дати йому ще раз підійти.

  3. Після, тісто розкатати. Розрізати на смужки. Накрутити на кожну сосиску по спіралі.

  4. Присипати деко для випікання борошном, викласти зверху сосиски. Збризнути водою, щоб не підсихали. Дати постояти 20 хвилин.

  5. Випікати в духовці 20-25 хвилин, при температурі 180°C. Перед подачею готові сосиски трохи остудити.