Листкове тістечко з кремом
- 1. Молоко — 100 мл.
- 2. Вершки — 100 мл.
- 3. Ваніль — 1 шт.
- 4. Яйце куряче — 3 шт.
- 5. Пудра цукрова — 3 ст. л.
- 6. Тісто листкове — 300 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розкачати тісто тонким шаром, за розмірами форми, де буде випікатися тісто. Покласти тісто на деко, виделкою зробити кілька проколів, поставити в духовку, випікати 12-15 хвилин. Так спекти кілька аркушів тіста.
Готові листи тіста викласти на стіл, обрізати нерівні краї, обрізки поки відкласти, вони ще знадобляться.
Влити молоко в каструлю, поставити на вогонь, додати вершки і ваніль, довести до кипіння. Яєчні жовтки окремо збити з цукром, додати жовтки в каструлю, продовжити нагрівати, постійно помішуючи, до загусання крему.
На лист тіста викласти крем, зверху другий лист тіста, на нього також крем, повторити ще для 2-3 шарів, в підсумку повинно бути 3-5 шарів тіста. Верхній шар, змащений кремом, посипати крихтою з обрізок. Розрізати пласт тіста на порційні тістечка. Зверху присипати цукровою пудрою.