Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна азіатська другі страви літо › Рисова локшина з овочами
Рисова локшина з овочами

Рисова локшина з овочами

Рисова локшина, яка є традиційним продуктом східної кухні, володіє слабо вираженим, нейтральним, ледь відчутним запахом і смаком. Проте при цьому вона запросто вбирає в себе смак, аромат і навіть колір своїх «сусідів» по тарілці. Ось чому до цієї нескладної, але дуже смачної, ситної та апетитної страви добре підійде соєвий соус, який і задасть характерний смаковий і колірний фон локшині, соковиті тушковані овочі, а також пряні спеції і запашні трави на Ваш розсуд. І наостанок невелика порада, яка зробить страву ще краще: дайте готовій вермішелі як слід настоятися в дружній компанії овочів і курячого м'яса – і Вам точно припаде до душі ця закуска зі справжнім східним колоритом.

Кількість порцій 2
Час приготування 45 хв

  1. 1. Рисова локшина — 100 г
  2. 2. Куряче філе — 200 г
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Болгарський перець (червоний) — 1 шт.
  5. 5. Огірок — 1 шт.
  6. 6. Цибуля — 1 шт.
  7. 7. Рослинна олія для підсмажування — 7 ст.л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Мелений гострий червоний перець — за смаком
  10. 10. Соєвий соус — за смаком
  11. 11. Мелений кориандр — 1 ч.л.
  12. 12. Зелена цибуля — 2-3 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Солодкий перець, куряче філе і ріпчасту цибулю наріжте соломкою.

  2. Моркву і огірки також нашаткуйте соломкою за допомогою спеціальної терки (якщо у вас немає такої терки, можна просто дрібно нарізати їх).

  3. Зелену цибулю дуже дрібно посічіть.

  4. У сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю до м'якості.

  5. Туди додайте куряче філе і обсмажуйте його протягом 10 хвилин, зніміть з вогню.

  6. На іншій сковороді в розігрітому рослинному маслі обсмажте моркву 3-4 хвилини і додайте в сковороду до цибулі і філе.

  7. Таким же чином окремо обсмажте солодкий перець 3-4 хвилини і також з'єднайте його з іншими овочами і куркою.

  8. Рисову локшину приготуйте, як зазначено на упаковці. За бажанням, локшину можна нарізати.

  9. У глибокій посуді з'єднайте огірок, обсмажені овочі і рисову локшину. Посоліть, поперчіть і додайте приправи за смаком. Полийте соєвим соусом, посипте зеленою цибулею.