Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна європейська закуски осінь › Пиріг із крабовими паличками і бринзою
Пиріг із крабовими паличками і бринзою

Пиріг із крабовими паличками і бринзою

У рецепті використовується готове листкове тісто, що, звичайно ж, прискорить і спростить процес приготування пирога. Приготований попередньо томатний соус і такі інгредієнти пирога, як солонувата бринза, соковиті крабові палички і ароматний кріп - гарантія того, що пиріг вийде дуже смачним, ситним і сподобається всім, хто його спробує. Треба відзначити, що бринза досить часто використовується у випічці. Цей розсільний сир, приготований з овечого молока, має ніжний вершковий смак і одночасно пікантну різкість через велику кількость солі і вважається, без перебільшення, універсальним сиром для салатів, закусок і пирогів.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Тісто листкове — 500 г.
  2. 2. Крабові палички — 240 г.
  3. 3. Помідори — 3 шт.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  5. 5. Сир бринза — 300 г.
  6. 6. Кріп — за смаком
  7. 7. Масло вершкове — 1 ст. л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Олія рослинна — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити на олії на розігрітій сковороді до золотистого кольору.

  2. Зробити на помідорах надрізи, залити окропом на 2 хвилини, після чого зняти з помідорів шкірку, дрібно нарізати. Додати помідори до цибулі в сковороду. Додати за смаком сіль і перець, тушкувати протягом 10-15 хвилин.

  3. Змастити вершковим маслом форму, викласти тісто, при цьому зробити бортики. Змастити зверху тісто томатним соусом зі сковороди, потім викласти нарізані крабові палички, а на них посипати шматочки сиру. Зверху прикрасити січеним кропом, поставити в духовку на 30 хвилин.