Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна міксер яйця весна › Лимонне суфле
Лимонне суфле

Лимонне суфле

Сьогодні побалуйте себе таким корисним смачним і ароматним десертом як лимонне суфле. Такий вишуканий десерт дуже легко готується. При мінімумі зусиль ви отримаєте максимум користі і задоволення. Насолодіться цим десертом. Уявіть як легка, ніжна і ароматно-лимонна маса торкається ваших губ і тане в роті. Уявили? Тоді прямо біжіть на кухню і приготуйте такий прекрасний десерт, щоб потім ним насолодитися і порадувати своїх рідних. Мало того, ви принесете величезну користь, якщо приготуєте такий десерт взимку. Адже, давно відомо, що лимон містить вітамін С, який допомагає нам зміцнити імунітет і побороти грип. Тому взимку під час епідемій грипу такий десерт з лимона просто незамінний.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Лимон — 1 шт.
  2. 2. Яйця — 3 шт.
  3. 3. Цукор — 100 г.
  4. 4. Борошно — 2 ст. л.
  5. 5. Цукрова пудра — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Лимон розрізати навпіл і вичавити сік з обох половин.

  2. Збити міксером яєчні жовтки, лимонний сік і половину цукру.

  3. Потім додати борошно і ще раз збити міксером хвилини 3.

  4. Потім ємність поставити на водяну баню і продовжити збивати міксером хвилин 8-10.

  5. Зняти з водяної бані і знову збити тісто міксером на середній швидкості хвилин 10.

  6. В окремій ємності збити яєчні білки з цукром, що залишився.

  7. Поставити ємність зі збитими білками на водяну баню, почекати, поки розчиниться цукор.

  8. Зняти з бані і продовжити збивати до міцної піни.

  9. Половину збитих білків ввести в суміш зі збитими жовтками, а потім цю суміш додати до суміші збитих білків, що залишилася.

  10. Акуратно наповнити сумішшю форми для запікання. Форми поставити в розігріту до 170°С духовку, хвилин на 15, поки суміш не підніметься і не стане золотистою.

  11. Подавати суфле відразу ж, поки воно не опало, присипавши зверху цукровою пудрою.