Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита літо › Гуляш із квасолею по-сербськи
Гуляш із квасолею по-сербськи

Гуляш із квасолею по-сербськи

Квасоля - несправедливо забутий багатьма, дуже корисний продукт. Гуляш із квасолею по-сербськи - ситна, смачна й ароматна квасолева страва з багатим, цікавим смаком. Нейтральна за смаком квасоля відмінно поєднується з іншими інгредієнтами гуляшу: копченими ковбасками, помідорами, часником, перцем, паприкою, вбираючи в себе смаки цих інгредієнтів. Треба зауважити, що будь-яка страва, приготована з цього чудового продукту, виходить дуже ситною. Якщо відварити квасолю заздалегідь, приготування гуляшу забере у Вас небагато часу. Подавати гуляш із квасолею по-сербськи можна в якості основної страви, а можна - з відвареною картоплею, за бажанням присипавши кінзою.

Кількість порцій 4
Час приготування 150 хв

  1. 1. Квасоля — 300 г.
  2. 2. Ковбаски копчені — 200 г.
  3. 3. Цибуля — 2 шт.
  4. 4. Перець солодкий — 2 шт.
  5. 5. Помідори — 2 шт.
  6. 6. Часник — 1 зубчик
  7. 7. Лавровий лист — 1 шт.
  8. 8. Паприка — 1 ч. л.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець горошок — за смаком
  11. 11. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квасолю промити і замочити в холодній воді на ніч. Потім відварити з лавровим листом і горошинами перцю протягом 1 години.

  2. Цибулю і часник дрібно нарізати. Ковбаски нарізати невеликими шматочками. Все обсмажити на олії 5 хвилин. Додати паприку, перемішати.

  3. Помідори очистити від шкірки, нарізати кубиками. Солодкий перець нарізати соломкою. Додати перець і помідори в сковороду, томити 5 хвилин.

  4. Додати квасолю з 1 склянкою відвару в сковороду, сіль, тушкувати гуляш 10 хвилин до загустіння соусу.