Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита українська м'ясо › Бендерики з куркою
Бендерики з куркою

Бендерики з куркою

Бендерики - це досить незвичайні і цікаві млинчики із найрізноманітнішою начинкою. Цікаві вони за своєю формою, адже ця форма - трикутник. Ще одна особливість таких ось пиріжків в тому, що тісто спочатку прожарюють, як млинці. Таким чином виходить, що тісто в бендериках досить тонке, а начинки багато. У нашому рецепті бендерики робляться з курячим м'ясом, але може бути також начинка з капусти, картоплі або будь-якого іншого м'яса. Щоб страва вийшла ще більш смачною, можна перед подачею полити бендерики сметаною або приготувати який-небудь соус до них. Цілком зійде як самостійна страва до сімейної вечері або обіду.

Кількість порцій 8
Час приготування 90 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 1,5 ст.
  2. 2. Вода — 2,5 ст.
  3. 3. Яйце куряче — 4 шт.
  4. 4. Грудинка куряча — 1 шт.
  5. 5. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  6. 6. Вершки 10% — 2 ст. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Олія рослинна — 3 ст. л.
  9. 9. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Два яйця розділити на жовтки і білки. Жовтки розтерти з сіллю. Додати воду до жовтків, і поступово додавати просіяне борошно, змішувати поки маса не стане однорідною. Додати рослинну олію і дати настоятися тісту 2 години. Білки збити міксером, поступово вмішати в тісто. Спекти млинці.

  2. У комбайні перемішати курячу грудинку і цибулю, додати сіль і перець за смаком, влити декілька ложок води, молока чи вершків.

  3. Кожен млинець розрізати навпіл. На більш засмажену сторону намазати начинку, згорнути в трикутник.

  4. Два яйця змішати з водою або молоком, занурити в суміш кожен млинець, обсмажити з кожного боку до золотистого кольору. При подачі покласти сметану.