Сирний пиріг "Забава"
- 1. Вершкове масло — 130 г
- 2. Яйця — 4 шт.
- 3. Цукор — 170 г
- 4. Розпушувач — 1 ч.л.
- 5. Ванільний цукор — 1,5 ч.л.
- 6. Какао — 1 ч.л. (з гіркою)
- 7. Борошно — 1,5 склянки (або більше)
- 8. Сир — 500 г
- 9. Крохмаль — 1 ч.л.
- 10. Родзинки — за смаком
- 11. Горіхи — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вершкове масло (100 г.) розтопити і охолодити.
Борошно просіяти з розпушувачем.
Одне яйце злегка збити.
У велику миску влити олію, додати цукор (1/3 склянки), ванільний цукор (0,5 ч.л.) і все перемішати.
Какао через сито всипати до цієї маси і ретельно перемішати, щоб не було грудочок.
Слідом додати збите яйце і ще раз все перемішати вінчиком або виделкою.
Порціями ввестиь борошно з розпушувачем і замісити гладеньке тісто.
Від отриманого тіста відокремити 1/3 частину і прибрати в морозильник.
Решту тіста розкачати і викласти у форму.
Родзинки або інші сухофрукти для начинки промити і замочити.
Решту вершкового масла розтопити.
Яєчні білки з двох яєць, що залишилися, відокремити від жовтків і прибрати в холодильник. Жовтки злегка збити.
Сир викласти в миску і розім'яти виделкою. Якщо хочеться, щоб начинка мала кремову консистенцію, треба пропустити сир через сито або протерти його блендером. Додати решту цукру, ванільний цукор і все добре перемішати.
Влити вершкове масло, додати жовтки і крохмаль і ще раз добре перемішати.
За бажанням ввести в начинку родзинки, горіхи та інші наповнювачі.
Охолоджені білки збити міксером в міцну піну. Ввести їх в сирну масу і акуратно перемішати знизу догори, щоб вони не опали.
Отриману сирну начинку викласти на тісто і розрівняти.
На терці натерти заморожену частину тіста і, рівномірно розподіливши її, насипати верхній шар пирога. Випікати пиріг у нагрітій до 180°C духовці близько 30 хвилин.