Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита європейська зима › Яблучний сидр безалкогольний
Яблучний сидр безалкогольний

Яблучний сидр безалкогольний

Якщо ви варили коли-небудь в домашніх умовах глінтвейн, то рецепт безалкогольного яблучного сидру вам здасться досить схожим. У всякому разі спосіб приготування і різні приправи тут повторюються. Тільки замість вина беремо яблучний сік. У такому випадку виходить безалкогольний напій, який можна подавати і дітям теж. Це відмінний варіант, щоб посидіти в теплій компанії і насолодиться хорошим напоєм і приємним ввечором. До того ж яблучний сік досить смачний і корисний. Тому такий спосіб приготування тільки піде йому на користь. Адже якщо його проварити, то всі корисні речовини залишаються на місці. А ви насолоджуєтеся смачним напоєм.

Кількість порцій 2
Час приготування 60 хв

  1. 1. Апельсин — 1 шт.
  2. 2. Гвоздика — 5 шт.
  3. 3. Кориця палочками — 2 палочки
  4. 4. Яблука — 1200 г.
  5. 5. Мед — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З яблук вичавити сік і заміряти його кількість.

  2. Вилити сік у каструлю, додати мед, корицю і гвоздику. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити ще 10 хвилин.

  3. Процідити рідину з гвоздики і кориці.

  4. Для подачі теплий яблучний сидр розлити в склянки, апельсин нарізати шматочками і додати туди ж. Так само можна додати часточки яблука і бадьян.