Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь швейцарська борошно весна › Яблучний омлет по-грізонськи
Яблучний омлет по-грізонськи

Яблучний омлет по-грізонськи

У кулінарії існує велика кількість рецептів омлетів. Серед них і найпростіші омлети з молока і яєць, і омлети зі всілякими добавками, і омлети, що представляють собою ніжні десерти. Ви ніколи не готували яблучний омлет? Прийшов час спробувати. Яблучний омлет по-грізонські або апфельтатш - чудова страва. Нею ми зобов'язані швейцарському кантону Граубюнден. Так як французька назва цього кантону - Грізон, отже яблучний омлет по-грізонські. У чому ж його особливість? Як Ви вже зрозуміли: головна родзинка запропонованого омлету - яблука. Може бути, кому-небудь це здасться дивним ... Спробуйте приготувати цей солодкий фруктовий омлет, і Ви будете повертатися до цього рецепту ще багато разів.

Кількість порцій 4
Час приготування 90 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 250 г.
  2. 2. Сіль — за смаком
  3. 3. Молоко — 250 мл.
  4. 4. Яблука — 4 шт.
  5. 5. Яйце куряче — 2 шт.
  6. 6. Олія рослинна — 200 мл.
  7. 7. Цукор — за смаком
  8. 8. Кориця — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Висипати борошно в миску, додати в борошно збиті жовтки, влити молоко, додати сіль, перемішати до однорідної маси. Залишити на 1 годину.

  2. Яблука помити, очистити від серцевини, нарізати тонкими часточками.

  3. Додати в тісто збиті білки, всипати нарізані яблука.

  4. Смажити окремими порціями на сковороді в киплячій олії. При подачі посипати зверху цукром і корицею.