Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий салати › Теплий картопляний салат по-німецьки
Теплий картопляний салат по-німецьки

Теплий картопляний салат по-німецьки

Нескладний у приготуванні, але смачний і поживний салат по-німецьки подають теплим в якості відмінного доповнення до різних м'ясних страв: копчених ковбасок і сосисок, які обожнюють німці. Нерідко його поливають гарячим м'ясним бульйоном і подають як першу страву. Ось така цікава «трансформація» звичайного салату з такого рідного для нас овоча-коренеплоду. Сорт картоплі бажано використовувати такий, який не розварюється. Переважно відварювати його «в мундирах». Друга, не менш важлива особливість салату – в його пікантній заправці. Оцет, спеції і гостра гірчиця надають неповторність навіть нейтральній на смак картоплі. Обсмажений бекон додає збудливий апетит аромат копченостей.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Картопля — 700 г.
  2. 2. Бекон — 40 г.
  3. 3. Цибуля — 80 г.
  4. 4. Оцет бальзамічний — 30 мл.
  5. 5. Гірчиця — 30 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати скибочками або кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями.

  2. Бекон нарізати скибочками і обсмажити на сковороді на середньому вогні. У сковороду з беконом додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Вимкнути вогонь і додати гірчицю, оцет, сіль, перець. Добре все перемішати.

  3. У картоплю додати бекон з цибулею і соусом. Перемішати і подавати салат теплим. За бажанням додати нарізану зелень.