Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська м'ясо зима › Шинка з яблуками і гірчицею
Шинка з яблуками і гірчицею

Шинка з яблуками і гірчицею

Шинка є одним із самих смачних м'ясних продуктів. Це апетитне куряче, яловиче або свиняче м'ясо, приготоване особливим способом, може бути ситною складовою різних страв, у тому числі і запропонованої нами. Шинка по-голлівудськи з яблуками і гірчицею - страва, яка може сподобатися своїм смаком, ситністю, доступністю інгредієнтів. Шинку на першому етапі готування запікають до золотистої скоринки (приблизно по 15 хвилин на кожні 450 г. ваги шматка шинки), а порізану на шматки і политу приготованим соусом із сушених яблук, сидру, оцту і гірчиці, шинку ставлять у духовку приблизно на 20-25 хвилин, поки шинка не розігріється і соус не почне кипіти.

Кількість порцій 4
Час приготування 120 хв

  1. 1. Шинка — 600 г.
  2. 2. Сидр — 300 мл.
  3. 3. Яблука сушені — 60 г.
  4. 4. Цукор коричневий — 2,5 ст. л.
  5. 5. Оцет яблучний — 3 ст. л.
  6. 6. Гірчиця діжонська — 1,5 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 160°C. Викласти на деко шинку, запікати протягом 20 хвилин.

  2. Додати в каструлю яблука, влити сидр, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 8 хвилин.

  3. У мисці змішати оцет, гірчицю і цукор, перемішати, додати суміш до сидру в каструлю. Варити соус протягом 6 хвилин.

  4. Духовку розігріти до 190°C. Розрізати шинку на 4 шматки, викласти в скляну форму, залити соусом. Поставити в духовку на 25 хвилин.