Сирне печиво "Конвертики"
- 1. Борошно — 300 г.
- 2. Яйце — 1 шт.
- 3. Сир (кисломолочний) — 400 г.
- 4. Вершкове масло — 200 г.
- 5. Цукор — 150 г.
- 6. Розпушувач — 2 ч. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Кисломолочний сир потрібно розтерти з цукром і яйцем, додати розпушувач. Також можна за смаком додати трохи ванільного цукру.
Вершкове масло розтопити і дати час охолонути.
Змішати вершкове масло з сирною сумішшю.
Потім потрібно поступово в цю суміш додати борошно і замісити не дуже круте тісто.
Далі для зручного розкатування, стіл потрібно присипати борошном. Тепер можна ропочинати розкатувати тісто. Розкатувати потрібно пласт завтовшки в 0,5 см.
Ножем нарізати невеликі квадратики. І в серединку кожного квадратика насипати трохи цукру. Далі кути квадратика потрібно защіпнути, щоб вийшов конвертик.
Готові конвертики потрібно викладати на деко, застелене пергаментом для випікання. Пергамент можна трохи змастити маслом.
Випікати 25 хвилин при температурі 180°С.