Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська обід › Трикутні котлетки
Трикутні котлетки

Трикутні котлетки

Втомилися від одноманітних м'ясних страв? Приготуйте трикутні котлетки. Особливість цього рецепту в тому, що фарш (можна взяти будь-який – курячий, свинячий, яловичий або з риби) з двох сторін закривають тонкі листи вафельного тіста. Коржі просочуються соком м'яса і стають м'якими і ароматними. В даному випадку корж виконує роль панірування. З фаршем можете імпровізувати і додати запашні трави, спеції, які Ви любите. Товщину котлет Ви регулюєте самостійно. Якщо намажете фарш більш тонким шаром, котлетки вийдуть борошняними. Кількість часу обсмаження також залежить від товщини фаршу. У підсумку Вас чекають смачні, апетитні котлетки з цікавим вафельним рельєфом.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Вафельні коржі — 1 упаковка
  2. 2. Фарш (будь-який) — 500 г.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Спеції — за смаком
  5. 5. Яйця — 4 шт.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати фарш зі спеціями, посолити, додати 2 яйця і дрібно нарізану цибулю.

  2. Розподілити масу з фаршу по коржу (можна взяти 2 коржі), накрити зверху другим, акуратно притиснути по всій поверхні і дати полежати хвилин п'ятнадцять, щоб коржі трохи зволожилися від фаршу і не кришилися при нарізці.

  3. Нарізати трикутними шматочками.

  4. Вмочити в яйці (2 шт.) І смажити з двох сторін на сковороді на середньому вогні на соняшниковій олії до готовності.