Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь без термічної обробки літо › Тонке тісто для піци
Тонке тісто для піци

Тонке тісто для піци

Усі люблять піцу. Піца - це традиційна італійська страва. Справжня піца повинна бути на тонкиму, хрусткому тісті. Тісто для піци - це головне в приготуванні цієї страви. Тому пропонуємо рецепт тонкого тіста для піци. Можна купити заготовку тіста в магазині, але часто там продається дуже товсте, пишне тісто. Є звичайно любителі і такої піци на товстому, пишному тісті, але в основному люди цінують тоненьке, хрустке тісто в піці. На різних сайтах є чимала кількість приготування різного тіста для піци. Але приготувавши тісто по-нашому рецепту ви не пошкодуєте. Тісто вийде дійсно тоненьким і дуже хрустким. Ваших рідних неможливо буде відтягнути за вуха від піци на цьому тісті.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 175 г.
  2. 2. Сіль — за смаком
  3. 3. Олія оливкова — 1 ст. л.
  4. 4. Дріжджі сухі — 1 ч. л.
  5. 5. Вода — 125 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З'єднати борошно, сіль і дріжджі в кухонному комбайні. Поєднати в глечику масло і воду. Не вимикаючи комбайн, влити рідину і замісити однорідне тісто. Перекласти на стіл, посипаний борошном і місити тісто 2-3 хвилини

  2. Перекласти тісто в миску і змастити зовні оливковою олією. Накрити миску харчовою плівкою і поставити в тепле місце на 40 хвилин, поки тісто не збільшиться в 2 рази.

  3. Знову місити тісто 1-2 хвилини. Розкатати тісто в коло 30 см. і покласти на деко. Зробити невеликі бортики від краю (приблизно 2 см.), щоб вийшла скоринка і наповнити начинкою на вибір.