Телятина в пармезані та розмарині
Дивно, але цю типову італійську страву Ви не зустрінете в ресторанах Італії. Телятина в пармезані та розмарині – дивовижно ніжні відбивні з соковитого телячого м'яса в хрусткій паніровці. Спеції та розмарин надають м'ясу тонкий, пряний аромат. А ніжний сир створює вершкову основу. Завдяки своїй цінності і унікальним італійським традиціям сироваріння пармезан називають «королем сирів». Після обсмаження часнику в олії, приберіть його зі сковороди. Часниковий аромат отримає і олія, і м'ясо телятини. Порада наостанок: якщо хочете отримати більш хрустку скоринку відбивних, занурте кілька разів їх у збиті яйця, а потім в панірувальні сухарі.
- 1. Відбивні телячі — 4 шт.
- 2. Сухарі товчені — 150 г.
- 3. Сир пармезан — 75 г.
- 4. Розмарин — 1 ст. л.
- 5. Спеції — за смаком
- 6. Яйце куряче — 2 шт.
- 7. Олія оливкова — 3 ст. л.
- 8. Масло вершкове — 60 г.
- 9. Часник — 4 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Видалити з м'яса жир і жили, промити, висушити на паперовому рушнику.
У миску висипати сухарі і розмарин, натерти пармезан, перемішати. В окремій мисці збити яйце.
Обваляти м'ясо в яйці, після чого обваляти в сухарях.
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, додати вершкове масло. Висипати на сковороду подрібнений часник, обсмажити до золотистого кольору.
Збільшити вогонь до середнього, викласти на сковороду шматки м'яса. Обсмажити з кожної сторони протягом 4-5 хвилин. При подачі викласти м'ясо на теплу тарілку.