Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь › Тефтелі по-американськи
Тефтелі по-американськи

Тефтелі по-американськи

Вважається, що тефтелі - це страва шведського походження. Там їх називають шведські фрикадельки. Саме звідти бере початок ця цікава м'ясна страва. Зараз ця страва існує в багатьох народах світу, відповідно, з різними назвами. Тефтелі можна смажити, готувати на пару або запекти. Американці використовують саме останній варіант приготування. У духовці тефтелі виходять дуже соковиті завдяки томатного соку. При запіканні виходить дуже цікава скоринка, яка і є ключовою особливістю для тефтелей. Подавати їх можна з самим різним гарніром, з овочами, листям салату або свіжою зеленню - все залежить від вашої фантазії і бажання.

Кількість порцій 6
Час приготування 50 хв

  1. 1. Свинина — 500 г.
  2. 2. Помідори — 4 шт.
  3. 3. Твердий сир — 200 г.
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Яйця — 1 шт.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо та цибулю пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити. Замісити фарш.

  2. Додати у фарш тертий сир і яйце.

  3. Помідори ошпарити в окропі, зняти шкірку і дрібно нарізати.

  4. Сформувати тефтелі.

  5. На деко викласти нарізані помідори, додати сіль, перець та столову ложку цукру, поставити в плиту,

  6. Коли помідори пустять сік, викласти на них тефтелі і запікати 30 хвилин при температурі 180°С.