Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь духовка м'ясо весна › Свинина в молоці
Свинина в молоці

Свинина в молоці

М'ясо за запропонованим рецептом відрізняється ніжністю, воно просто тане в роті. А виходить воно таким завдяки способу приготування: свинина запікається в духовці в молочному соусі. Треба зауважити, що молоко має здатність змінювати смак звичних продуктів. У даному випадку м'ясо воно зробить м'якшим і ніжнішим. До того ж додасть до звичних м'ясних ароматів свої молочні нотки. Це ще один варіант приготування свинини. Варіант дуже цікавий. Нові смакові відчуття Вам гарантовані.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Свинина — 1 кг.
  2. 2. Молоко — 0,5 л.
  3. 3. Борошно — 2 ст. л.
  4. 4. Приправа до м'яса — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Борошно прожарити на розігрітій сковороді, постійно помішуючи. Довести до пісочного відтінку.

  2. До борошна додати молоко і розмішати суміш до однорідного стану. В отриману суміш додати приправу, сіль.

  3. Викласти нарізане шматочками м'ясо в форму для запікання, попередньо змастивши форму соняшниковою олією.

  4. Залити м'ясо сумішшю борошна і молока. Запікати в духовці 180°С 50 хвилин.