Суп з беконом, селерою і квасолею
Cуп з беконом, селерою і квасолею - це дуже смачна, ароматна і ситна перша страва. Готується блюдо з консервованої або сушеної квасолі, яку замочують для розм'якшення в холодній воді до 6-ти годин. Потім воду зливають, квасолю знову промивають, потім заливають в каструлі холодною водою, додають рослинне масло і варять до готовності до 2-х годин. Для супу бажано використовувати червону квасолю. Бекон можна замінити карбонатом, баликом або шинкою. Ароматний суп з беконом, селерою і квасолею сподобається багатьом. Суп краще подати в порційних тарілках.
- 1. Бекон — 300 г.
- 2. Консервована квасоля — 300 г.
- 3. Картопля — 600 г.
- 4. Стебло селери — 200 г.
- 5. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 6. Морква — 1 шт.
- 7. Чебрець — 6 гілочок
- 8. Соняшникова олія — за смаком
- 9. Cіль — за смаком
- 10. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Моркву промити, очистити і натерти на середній тертці. Стебла селери нарізати невеликими шматочками.
Бекон нарізати невеликими шматочками.
У каструлі на олії обсмажити цибулю до м'якого стану. Потім додати моркву і селеру. Злегка обсмажити, помішуючи.
Слідом додати бекон, смажити 3-4 хвилини.
Очистити картоплю і нарізати невеликими кубиками.
У каструлю налити воду.
Додати в каструлю картоплю, за смаком посолити і поперчити. Варити близько 15-20 хвилин.
Далі додати в каструлю квасолю і варити ще хвилини 3-5. Після чого зняти з вогню і додати гілочки чебрецю. Дати настоятися хвилин 10-15.