Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь середній осінь › Цукрове печиво з сиром
Цукрове печиво з сиром

Цукрове печиво з сиром

Ви любите дивувати своїх рідних смачною солодкою випічкою? Ви віддаєте перевагу домашньому печиву, а не магазинним солодощам? Або, може, ви вперше вирішили спробувати спекти домашнє печиво? У будь-якому разі рецепт цієї випічки вас зацікавить. Він незвичайний тим, що сир додається при замішуванні тіста. Як у рецепті лінивих вареників. Печиво виходит дуже солодким завдяки цукру і ,навіть, корисними. Адже сир необхідний діткам, для їх організму, що розвивається. Ви можете запекти печиво і подавати до сніданку, обіду або вечері з чаєм або молоком, щоб прикрасити сімейний вечір і створити затишну атмосферу або невеличке домашнє свято.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Сир кисломолочний — 400 г.
  2. 2. Маргарин — 200 г.
  3. 3. Борошно пшеничне — 480 г.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Цукор — за смаком
  6. 6. Сода — 0.5 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно маргарин натерти на великій тертці, перемішати з протертим сиром. Потім посолити його.

  2. Після цього змішати масу з борошном і содою, а потім замісити тісто. Тісто розкачати та вирізати кружечками.

  3. Кожен з кружечків вмочити в цукор однією стороною, після чого скласти навпіл таким чином, щоб цукор опинився всередині. Це півколо знову однією стороною вмочити в цукор, і скласти, як в попередній раз.

  4. Надрізати краї зубчиками, щоб вони нагадували пір'я. Отримане печиво вмочити знову в цукор, а потім викласти на деко, цукровою стороною догори, і випікати до готовності.