Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь італійська весна › Спагеті al frutti di mare
Спагеті al frutti di mare

Спагеті al frutti di mare

Це ароматне блюдо сподобається всім любителям морепродуктів. Спагеті в даному рецепті варяться в підсоленій воді, але не до повної готовності. Заморожені морепродукти готують на сильному вогні до випаровування води наполовину. Або ж прожарюють в оливковій олії на сковороді. Обов'язковим компонентом даного рецепту є біле вино. На його основі готується соус з морепродуктів. До морепродуктів і вина додають часник, цибулю, помідори, зелень. Подається це блюдо відразу гарячим, зверху можна притрусити рубаною петрушкою.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Спагеті — 500 г.
  2. 2. Кільця кальмарів — 100 г.
  3. 3. Мідії — 100 г.
  4. 4. Восьминіг — 100 г.
  5. 5. Помідори — 2 шт.
  6. 6. Вино столове біле — 50 мл.
  7. 7. Петрушка — за смаком
  8. 8. Цибуля — 1 шт.
  9. 9. Часник — 1 зубчик
  10. 10. Оливкова олія — за смаком
  11. 11. Сіль — за смаком
  12. 12. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Зварити пасту до напівготовності.

  2. Просмажити на сковороді під кришкою морепродукти з рубаним часником, дрібно нарізаною цибулею і свіжою зеленню в оливковій олії.

  3. Додати біле вино і свіжі нарізані помідори, готувати 2 хвилини і приправити сіллю, перцем.

  4. Додати пасту до соусу і перемішати. Просмажити протягом 7 хвилин.