Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь соус весна › Соус бiлий
Соус бiлий

Соус бiлий

Білий соус - це дивовижний соус. Цей соус може перетворити звичайну страву в неймовірно смачну страву. А будь-який набір інгредієнтів соус може огорнути найніжнішим вершковим смаком. Білий соус був і залишається одним з найбільш популярних в Європі. Навчитися готувати соус нескладно. Найголовніше в цьому процесі - це правильно пасерувати на маслі борошно, розбавляючи його молоком так, щоб соус був густим і однорідним. Соус вийде насиченим, вишуканим і дуже смачним. До речі, на основі такого білого соусу, як ми вам пропонуємо можна готувати різні білі соуси, додаючи різні інгредієнти. Білий соус добре поєднується з вареними і припущеними м'ясними стравами, курчатами, курятиною, котлетами з птиці, дичини і телятини.

Кількість порцій 6
Час приготування 20 хв

  1. 1. Молоко — 300 мл.
  2. 2. Вершкове масло — 25 г.
  3. 3. Борошно — 25 г.
  4. 4. Сiль — за смаком
  5. 5. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розтопити масло і додати борошно.

  2. Пасерувати на маленькому вогні.

  3. Зняти з вогню і поступово вливати молоко.

  4. В кінці додати спеції і довести до кипіння.

  5. Варити 3 хвилини.