Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита весна › Суп із фрикадельками та шпинатом
Суп із фрикадельками та шпинатом

Суп із фрикадельками та шпинатом

Суп з фрикадельками – особливий різновид гарячих перших страв, до складу яких входять апетитні м'ясні кульки і щедра овочева «зажарка». Сьогодні Вашій увазі саме така страва – неперевершений суп із фрикадельками та шпинатом. Смачний, корисний, легкий і лаконічний – це далеко не всі слова, якими можна описати гідності страви. Від вибору м'яса для фаршу залежить не тільки смак супу, але і його наваристість і навіть колір. Так, наприклад, дієтична курочка додасть бульйону прозорий як сльоза колір і делікатний смак. Свинячий фарш, відомий своєю жирністю, забарвить суп в насичений золотистий колір. Що стосується броколі та шпинату, їх можете використовувати як свіжі, так і заморожені.

Кількість порцій 8
Час приготування 50 хв

  1. 1. Фарш (будь-який) — 500 г.
  2. 2. Кунжут — 2 ст .л.
  3. 3. Картопля — 700 г.
  4. 4. Броколі — 200 г.
  5. 5. Болгарський перець — 200 г.
  6. 6. Шпинат — 100 г.
  7. 7. Морква — 150 г.
  8. 8. Ріпчаста цибуля — 150 г.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
  11. 11. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати дрібно цибулю.

  2. Моркву натерти на середній тертці.

  3. Перець нарізати кубиками.

  4. Броколі нарізати або розібрати на суцвіття.

  5. Нарізати шпинат.

  6. Картоплю очистити і нарізати кубиками.

  7. У фарш додати кунжут і ретельно перемішати. Зліпити фрикадельки.

  8. У каструлі на соняшниковій олії обсмажити цибулю. Потім додати моркву і продовжувати смажити. Додати перець і перемішати.

  9. Залити водою. Довести до кипіння.

  10. Додати картоплю і довести до кипіння.

  11. Додати фрикадельки. Посолити і поперчити. Варити протягом 10 хвилин.

  12. Додати броколі, варити 7-10 хвилин.

  13. Додати шпинат, перемішати, прибрати з вогню.