Вершковий суп з сьомгою
- 1. Філе сьомги — 300 г
- 2. Картопля — 500 г
- 3. Помідори — 300 г
- 4. Цибуля — 1 шт.
- 5. Морква — 150 г
- 6. Вершки 10-20% — 500 мл
- 7. Рослинна олія для смаження — 4 ст.л.
- 8. Зелень — за смаком
- 9. Сіль — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю дрібно покришити і обсмажити її в каструлі середнього розміру на розігрітій рослинній олії до м'якості.
Моркву натерти на середній терці і додати до цибулі, продовжити обсмажувати.
З помідорів зняти шкірку - щоб це було легше зробити, попередньо треба опустити їх на кілька секунд в окріп. Нарізати їх кубиками і додати в каструлю, ще трохи обсмажити всі овочі.
Після чого влити в каструлю 1 літр води і довести до кипіння.
Картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками.
Коли вода закипить, ввести картоплю, трохи посолити і продовжити варити.
Рибу нарізати невеликими шматочками.
Після закінчення 5-7 хвилин, додати в каструлю рибу і влити вершки. Продовжити варити до тих пір, поки картопля не буде готова.
Зняти каструлю з вогню, при необхідності суп ще трохи посолити.
Зелень дрібно порубати і при подачі посипати нею суп.