Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь другі страви риба літо › Сібас, запечений у фользі
Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

Сібас має різні назви в різних країнах. Крім нам звичної назви його також називають морський вовк, лаврак, бранціно, койкан, раньо, і це ще не всі варіанти. Ця риба досить приємна в роботі - її легко готувати і дуже легко обробляти. Вибрати якісну рибу теж не важко - достатньо натиснути пальцем на тушку сібаса. Якщо ямка, що утворилась, швидко вирівнюється, значить риба свіжа. Цю рибу можна і смажити, і запікати, і готувати на пару. Будь-який спосіб приготування відкриє весь спектр смаку сібаса. Подавати рибу можна самостійно, або з середземноморським салатом чи із запеченими овочами.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Сібас — 1 шт.
  2. 2. Лимон — 1 шт.
  3. 3. Олія оливкова — 1 ст. л.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Фольга — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Почистити рибу, вимити, висушити паперовими серветками.

  2. Зробити по 2-3 поздовжніх надрізи з кожного боку тушки.

  3. Рибу посолити. Змастити олією. В отримані надрізи покласти половинки часточок лимона.

  4. Духовку розігріти до 210°C.

  5. Обернути сібас в подвійний шар фольги і дуже добре загорнути краї, обмеживши доступ повітря.

  6. Покласти в духовку на 20 хвилин. В момент закладки температуру зменшити до 180°C.