Швейцарський шоколадний рулет
- 1. Борошно пшеничне — 40 г.
- 2. Цукор — 50 г.
- 3. Яйце куряче — 3 шт.
- 4. Какао-порошок — 30 г.
- 5. Вершки — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змішати в мисці просіяне борошно і какао-порошок. В окремій ємності збити курячі яйця з цукром. Вмішати яєчну суміш в борошняну. Ретельно перемішати. Замісити тісто.
Розкачати на столі, присипаному борошном, корж з тіста прямокутної форми. Присипати борошном і змастити м'яким вершковим маслом.
Викласти тісто на деко, застелене харчовим папером, поставити деко в духовку на 12-15 хвилин, випікати при температурі 200ºС.
На піднос викласти папір, присипати цукровою пудрою, викласти готовий корж тіста, зверху на нього покласти мокру тканину, потримати кілька секунд, після чого прибрати тканину, скачати корж разом з папером в рулет. Накрити тканиною, залишити на 20 хвилин в такому положенні.
Збити цукор із вершками. Розгорнути рулет, змастити вершковим кремом, скрутити знову в рулет, поставити в холодильник на деякий час.