Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь українська весна › Шоколадний манник
Шоколадний манник

Шоколадний манник

Застосування манної крупи не дуже різноманітне. Ми підкажемо. де її вдало використати. Є відмінний рецепт випічки з манки. Назва така ж проста, як і цей пиріг - так, це шоколадний манник. Він швидко замінить обридлу манну кашу. Як вам таке перевтілення? Ви з великим задоволенням візьмите у свою домашню кухню легку і ніжну випічку. Пропонуємо ближче познайомитися із класичним шоколадним манником прямо зараз. Якщо захочеться красиво підкоригувати пиріг, рекомендуємо додати в тісто горішки, цукати, або фрукти. Ваша ексклюзивна страва неодмінно вийде, якщо будете дотримуватись нашого рецепту.

Кількість порцій 8
Час приготування 180 хв

  1. 1. Манка — 1 ст.
  2. 2. Цукор ванільний — щіпка
  3. 3. Цукор коричневий — 3/4 ст.
  4. 4. Какао — 4 ст. л.
  5. 5. Олія — 100 мл.
  6. 6. Борошно — 1 ст.
  7. 7. Розпушувач — 1 ч. л.
  8. 8. Яблучний оцет — 1 ст. л.
  9. 9. Цукрова пудра — за смаком
  10. 10. Вода — 1 ст.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У миску насипати манну крупу, ванільний і коричневий цукор. Змішати інгредієнти і залити водою. Залишити на 2 години набухати.

  2. Додати соняшникову олію в манну крупу, перемішати. Після, просіяти через сито какао прямо на суміш. Вимісити вінчиком. В окремій посудині з'єднати борошно з содою (піде і розпушувач) і також просіяти в миску з манкою.

  3. Налити яблучний оцет. Ретельно вимісити тісто на манник.

  4. Розігріти духовку до 180ºС. Викласти тісто в роз'ємну форму. Випікати 40 хвилин. Готовий шоколадний манник посипати цукровою пудрою.