Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська романтична вечеря риба › Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном
Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном

Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном

Шукаєте оригінальні рецепти запеченої рибки? Тоді Ви за адресою. Приготуйте сьомгу, запечену з фенхелем і лимоном. Для того, щоб вигідно підкреслити делікатний смак жирної, але в теж самий час дуже корисної сьомги, необхідно скропити її лимонним соком в якості маринаду. Лимон, що знаходиться під рибою під час запікання, віддає їй свою цитрусову нотку. Спробуйте урізноманітнити Вашу страву і замість фенхеля використовувати стебла селери. Або посипте сьомгу ароматним міксом із зелених трав. Смак вийде зовсім інший, але при цьому страва буде по-своєму гармонійною.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Сьмга — 500 г.
  2. 2. Фенхель — 1 корінець
  3. 3. Лимон — 1 шт.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати лимон тонкими кружечками.

  2. Фенхель дрібно нарізати.

  3. У фольгу викласти 2-3 кружечка лимона.

  4. На лимон викласти шматок сьомги (товщиною близько 2 см).

  5. Посолити і поперчити за смаком.

  6. На сьомгу викласти фенхель.

  7. Фольгу загорнути, викласти у форму для запікання. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 30 хвилин.