![Пісочний пиріг із айви з карамеллю](https://img2.zakaz.ua/uploada1c1d5a33b98e51c6245c92216fd9056.jpg.350x.jpg)
Пісочний пиріг із айви з карамеллю
- 1. Цукор — 325 г
- 2. Лимон — 130 г
- 3. Айва — 1700 г
- 4. Сіль — за смаком
- 5. Масло вершкове — 20 г
- 6. Борошно пшеничне — 30 г
- 7. Тісто пісочне — 500 г
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
В каструлі змішати 1,5 літра води і цукор (200 г). Лимон помити, вичавити сік і натерти на тертці цедру. Додати сік і цедру в каструлю.
Помити айву, очистити, видалити серцевину. Додати айву в каструлю, накрити кришкою і варити близько 10 хвилин. Духовку розігріти до 190 градусів.
У сковороду покласти цукор і трохи солі. Поставити на маленький вогонь і нагрівати, поки цукор не перетворитися на густу світло-коричневу масу. Додати масло і добре розмішати.
У карамель викласти айву. Тісто повністю розморозити. На присипаному борошном столі розкачати тісто (розміром трохи більше діаметру сковороди). Викласти тісто на сковорідку з фруктами і трохи піджати краї. Поставити сковороду в розігріту духовку і випікати близько 40 хвилин.