Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь середній осінь › Суфле із сьомги
Суфле із сьомги

Суфле із сьомги

Представляємо вашій увазі дуже незвичайну страву - суфле з сьомги. Всі звикли сприймати таку страву, як суфле виключно в солодкому вигляді. Але суфле - це поняття дуже широке. І сьогодні ви в цьому переконаєтеся. Суфле буває з сьомги. Смак суфле виходить ніжним, м'яким. Страва буде танути у вас на губах. Цей смак суфле з сьомги виходить просто фантастичним. Така страва торкнеться душі навіть найбільш неприступних гурманів. Таке суфле стане шикарною прикрасою будь-якого святкового столу. Воно буде радувати око, та от біда тільки недовго, тому що скільки б ви його не приготували - розходитися воно у вас буде на раз -два. Перед подачею не забудьте прикрасити зеленню.

Кількість порцій 10
Час приготування 60 хв

  1. 1. Філе сьомги — 500 г.
  2. 2. Яєчні білки — 2 шт.
  3. 3. Вершки 33-35% — 300 мл.
  4. 4. Сіль — 0,5 ч. л.
  5. 5. Маскарпоне — 60 г.
  6. 6. Червона ікра — 50 г.
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сьомгу нарізати великими шматочками.

  2. Подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.

  3. Білки збити з сіллю. Додати вершки і продовжувати збивати до загустіння маси.

  4. В отриману масу додати рибу і продовжувати збивати.

  5. Формочки для запікання трохи змастити олією. Суфле викласти у форми.

  6. Форму з суфле поставити в глибоке деко. У нього налити гарячу воду так, щоб вона доходила до середини форми з суфле. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати протягом 35-40 хвилин.

  7. Готове суфле повністю остудити, і лише потім вийняти з формочок. За допомогою кондитерського шприца прикрасити суфле маскарпоне (викласти по краях). У середину викласти ікру.