Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита квасоля › Салат з кальмарів з шинкою і грибами
Салат з кальмарів з шинкою і грибами

Салат з кальмарів з шинкою і грибами

Дуже смачний, легкий і ситний салат з м'яса кальмара, шинки, грибів і цибулі. Характеризується відмінними смаковими та поживними якостями, швидкістю приготування і доступністю продуктів. Мариновані печериці надають страві невелику кислоту, підкреслюючи смак всіх інгредієнтів. М'ясо кальмара - дієтичний продукт, який містить корисні жирні кислоти і білок, легко засвоювані організмом. Таурин, що знаходиться в кальмарі, зменшує ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Йод корисний для щитовидної залози, а селен і вітамін Е виводять з організму важкі метали.

Кількість порцій 3
Час приготування 20 хв

  1. 1. Кальмари — 2 шт.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Квасоля консервована — 200 г.
  5. 5. Шинка — 200 г.
  6. 6. Печериці мариновані — 200 г.
  7. 7. Майонез — за смаком
  8. 8. Олія оливкова — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Ретельно промити кальмари під холодною водою, відварити в киплячій воді до готовності, після чого остудити і нарізати тонкою соломкою.

  2. Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити і дрібно нарізати, обсмажити її на розігрітій сковороді в оливковій олії разом із морквою.

  3. Шинку і мариновані гриби нарізати тонкою соломкою.

  4. Змішати в мисці всі інгредієнти, заправити за смаком майонезом.