Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий риба зима › Салат з оселедцем і яйцем
Салат з оселедцем і яйцем

Салат з оселедцем і яйцем

Легендарний, всіма улюблений традиційний салатик на будь-якому святковому застіллі «Оселедець під шубою», на щастя, далеко не єдиний варіант використання даної рибки в стравах. І ось як доказ простий рецепт, який заслуговує Вашої уваги – салат з оселедцем і яйцем. Не дивлячись на те, що оселедець – досить-таки специфічний морський продукт, салати з ним виходять чудові: ароматні, ситні і поживні. А сама рибка досить-таки недорога і має відмінні смакові якості, тому вона відмінно поєднується з будь-якими продуктами. У нашому випадку оселедець складе прекрасну компанію рису, свіжим овочам і яйцям. Прекрасний салатик, який урізноманітнить Ваш сімейний раціон.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Рис — 150 г.
  2. 2. Оселедець — 200 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 80 г.
  4. 4. Яйце куряче — 3 шт.
  5. 5. Огірки — 120 г.
  6. 6. Зелень — 30 г.
  7. 7. Оливкова олія — 30 мл.
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рис відварити до готовності і охолодити. Рибу нарізати невеликими скибочками або кубиками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і обшпарити окропом.

  2. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Огірки помити і нарізати кубиками або скибочками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець за смаком і перемішати салат.